Cara’s Look
Kartuizervest 92 - 2500 Lier België - Ligging
03 290 65 68
carla.de.wijngaert@telenet.be
BTW BE0702 615 243

Een kort, stijlvol mannenkapsel of een perfect getrimde stoppelbaard

Wenst u een trendy, stoer mannenkapsel in Lier? Hiervoor kunt u terecht bij Cara’s Look, een gezellige kapperszaak pal in het centrum gekend voor haar persoonlijke aanpak en doorgedreven expertise.

Trends voor mannen

Op zoek naar een moderne snit of een stijlvol mannenkapsel? Korter aan de zijkanten of een kapsel met een asymmetrische kuif? Bij Cara’s Look wordt u op uw wenken bediend. Terwijl u vergast wordt op een drankje kunt u rustig de boeken doorbladeren op zoek naar de nieuwste trends. Samen met u bespreken Carla en haar team de mogelijkheden, afgestemd op uw haarvolume en lengte. Ook wanneer u een kleuring of permanent overweegt, mag u hier zeker zijn van professioneel advies.

De kappers bij Cara’s Look werken enkel met het topmerk L’Oréal omdat dit gamma over producten beschikt die afgestemd zijn op elk haartype. Van een versterkende shampoo voor mannen met kwetsbaar, dun haar of neiging tot haaruitval tot een verzorgingslijn voor haartypes met een natuurlijk volume. De complete lijn producten van verzorging tot styling en afwerking garandeert een vitaal resultaat.

Baard en wenkbrauwen trimmen

Bij Cara’s Look bent u ook van harte welkom om uw baard of wenkbrauwen te laten trimmen. De wenkbrauwen worden bijgewerkt en kort geknipt en de stoppelbaard krijgt ook een specifieke behandeling waardoor alles er weer verzorgd zal uitzien.
Vraag meer inlichtingen of boek nu een afspraak. U vindt de gegevens op de contactpagina.

Back to Top