Cara’s Look
Kartuizervest 92 - 2500 Lier België - Ligging
03 290 65 68
carla.de.wijngaert@telenet.be
BTW BE0702 615 243

Een opsteekkapsel voor een feestje, een korte, moderne snit of een natuurlijke krul

Korte, lange of halflange dameskapsels. Krullen of opsteekkapsels regio Lier. Kapperszaak Cara’s Look maakt uw dromen waar. Zaakvoerder Carla en haar team volgen de nieuwste trends op de voet en combineren dit met een grondige kennis rond de optimale haarverzorging.

Kleurrijk of naturel

Van een balayage tot highlights of een volledige haarkleuring. Bij Cara’s Look wordt enkel gewerkt met de natuurlijke producten van het topmerk L’Oréal en voegen de kappers tijdens deze verzorging ook nog extra olie toe om uw haar ook na de kleuring vitaal én glanzend te houden.

Kort, halflang of opgestoken

Heeft u wel eens zin in een totaal andere look? Of is er een verjaardagsfeest, een communie, een lentefeest of een huwelijk in het vooruitzicht? Ook dan is Cara’s Look uw topadresje! Van een klassieke tot een moderne snit, van een kort tot halflang kapsel, van een steil kapsel tot natuurlijke krullen. Uw kapseldroom wordt werkelijkheid dankzij de expertise én de persoonlijke service van Carla en haar team. En ook wanneer u een opsteekkapsel in Lier wenst voor een feestelijke gelegenheid bent u hier zeker van een echt kunstwerkje dat urenlang perfect blijft zitten.

Contact opnemen

Vraag gerust meer inlichtingen of maak een afspraak en laat uw unieke haarbeleving beginnen! U vindt de gegevens op de contactpagina. Om iedereen een persoonlijke behandeling te kunnen geven, wordt bij voorkeur enkel op afspraak gewerkt.

Back to Top