Cara’s Look
Kartuizervest 92 - 2500 Lier België - Ligging
03 290 65 68
carla.de.wijngaert@telenet.be
BTW BE0702 615 243

Uw kinderkapper in de streek

Een kinderkapsel met pit? Dat vraagt expertise! Vertrouw op de jarenlange ervaring van Carla van Cara’s Look en haar enthousiast team. Deze kinderkapper in Lier slaagt erin elk kinderkapsel om te toveren tot een echt kunstwerkje.

De koning te rijk

Kinderen vinden een eerste knipbeurt vaak nogal eng. In het trendy kapsalon Cara’s Look worden kinderen in de watten gelegd en stellen de kappers alles in het werk om van die eerste kapperservaring een leuke gebeurtenis te maken. De allerkleinsten mogen op de schoot van mama of papa plaatsnemen, er zijn ook verhoogkussens en de iets grotere rakkers hebben een eigen kinderstoel ter beschikking. En in de zaak is er speelgoed aanwezig en snoepgoed… alles om het jonge volkje op z’n gemak te stellen.Moderne snit of opsteekkapsel

Bij Cara’s Look kan u in tal van boeken met kinderkapsels kijken om samen de snit te vinden die perfect bij uw zoon of dochter past. Heeft u een communie of lentefeest in het vooruitzicht? Of een speciale verjaardag? Dan kunnen de meisjes hier terecht voor een mooi opsteekkapsel dat uren perfect op de plaats blijft zitten. En ook voor krullen, piekjes of laagjes heeft dit kapsalon alle expertise in huis!

Op zoek naar een kapper die een stoer, hip jongenskapsel kan knippen? Ook dan maakt Cara’s Look uw stoutste dromen waar.
Boek nu een afspraak. U vindt de gegevens op de contactpagina.

Back to Top